OVERNATTING

Døgnpass i hundetreners hjem


Døgnpass når du trenger at hunden din har det godt når du er på ferie, eller bare har behov for noen dager uten hunden rundt beina. Vi tar noen få hunder inn i våre hjem som døgnpass. De lever sammen med oss og er med oss på det vi finner på gjennom dagene våre. Vårt mål er å tilpasse til individuelle behov så langt det lar seg gjøre. 


Vi trener litt hver dag, men det blir enkle triks eller spor i skogen. Om du har et behov for at en profesjonell hundetrener begynner med atferdsendring for din hund er dette en tjeneste du kan bestille sammen med opphold.

Uforpliktende forespørsel - tilvenning for hunden din.


Send en uforpliktende forespørsel via vårt kontaktskjema eller på SMS, så finner vi ut som dette er et tilbud som kan passe deg. Om du opplever at dette tilbudet passer deg avtaler vi et møte der vi kan bli litt kjent og se om dette tilbud også passer for din hund. Om det viser seg at hunden trenger mer tilvenning gjennomføre dette etter avtalesignering. 


Det avtales for hver enkelt når hundens opphold skal starte og avsluttes. Vi gjør enkle avklaringer mens vi planlegger og så fører du inn i avtalen det du endelig bestemmer deg for. Det samme gjør du med andre tjenster for oppholdet. På denne måten har vi en tydelig og god avtale for deg og din hund.

Egen mat eller vår mat?


Vi kan stå for hundematen hunden din får å spise. Du kan velge mellom Vom og hundemat (fullfôr våtfôr) eller Genesis (tørrfôr av god kvalitet), eller en kombinasjon av disse. Vom serveres med kokt gulrot eller glutenfritt havregryn som fiber om du ønsker det.

Prisliste

Pr døgn: 1260,-

For påbegynnende døgn 500,-


Pr kg: Vom Activ kr. 30,- kokt gulrot kr. 40,- Havregryn kr 30,-

Stell av pels pr 30 minutter: kr 300,-

Bading pr 30 minutter, inkluderer høykvalitet shampo og balsam: kr 500,-.

Massasje pr 30 minutter: 300,-

Skriftlig plan for trening og oppsummering av trening kr 1000,- pr uke. 


BOOK HUNDENS OPPHOLD HER!

Viktig å vite

En egenerklæring signeres som en del av kontraktskrivingen ved bestilling av opphold. Det er viktig å ha lest og forstått egenerklæringen slik at ingen misforståelser oppstår dersom noe skulle komme til å skje.


Det er ikke krav om vaksiner for å ha hunden hos oss, dette er opp til hver eier, men det kreves som nevnt en signert egenerklæring på hundens helsetilstand. Dersom hunden har smittsomme sykdommer må det avklares på forhånd om hunden kan komme på oppholdet. Eventuelle behov for veterinærbesøk mens hunden er hos oss utføres på eiers regning.


Det er viktig at hunden din takler å være litt alene, enten i stua eller i bil. Alle hunder får egentid i tillegg til tid sammen når det er hunder som går overens.

Spesielle behov

Dette er et opphold der hunden din skal bo i hjemmet til Kjersti. Vi ser at hunder har det godt hjemme hos oss i vår stue, selv om det stiller andre krav til hunden din enn ved kennelopphold.


Det er viktig at du forteller så mye som mulig om hunden din så vi får mulighet til å bli så godt kjent med den som mulig. Vi vil også treffe dere før hunden skal komme og være her alene. Noen hunder trenger tilvenning, og da tar vi oss tid til det gjennom flere besøk og treff. 


Vi tilretteleger så mye vi kan for at din hund skal ha det trygt og komfortabelt hos oss. i det så legger vi også at vi deler av områder med grinder om noen hunder trenger litt lenger tid for å finne roen sammen med andre eller om den har vondt så den ikke skal leke med andre hunder, kun se og hilse gjennom gjerder. Fortell oss hva din hund trenger når den er hos oss.

Tilleggstjenester

Dersom du har hund som krever pelsstell daglig vil denne kreve mer enn hunder som ikke har daglig pelsstell. For å gjøre det rettferdig koster dette litt ekstra.


Vi har gode pelsprodukter, og om du ønsker å gi hunden din et deilig bad mens du er borte, kan vi tilby å dette sammen med litt massasje.


Når vi koser med hundene blir det alltid at vi tar litt ekstra på dem, men vi tilbyr også massasje for å gå skikkelig igjennom hundens muskulatur.


Hunden din bor hos en profesjonell hundetrener. I samarbeid med hundetrener lages et treningsopplegg som møter de behov du har får en kickstart for å få bukt med eventuelle utfordringer du har i egen trening.