DAGHJEM

Trenger hunden din ett daghjem?


Vi tar inn noen få hunder i våre hjem. Det kan være hunder som er på overnatting eller det kan være hunder som ønsker et daghjem. Gjennom vår lange erfaring med hunders behov og språk er vårt mål å tilpasse til individuelle behov så langt det lar seg gjøre. 


Vi trener hver dag, det blir som regel enkle triks eller spor i skogen. Om du har et behov for at en profesjonell hundetrener begynner med atferdsendring for din hund er dette en tjeneste du kan bestille sammen med daghjemtjenesten.

Uforpliktende forespørsel - tilvenning for hunden din.


Send en uforpliktende forespørsel via vårt kontaktskjema, så finner vi ut som dette er et tilbud som kan passe deg. Om du opplever at dette tilbudet passer deg avtaler vi et møte der vi kan bli litt kjent og se om dette tilbud også passer for din hund. Om det viser seg at hunden trenger mer tilvenning gjennomføres dette etter avtalesignering. 


Det avtales for hver enkelt når hundens opphold skal starte og avsluttes. Vi gjør enkle avklaringer mens vi planlegger og så fører du inn i avtalen det du endelig bestemmer deg for. Det samme gjør du med andre tjenster for oppholdet. På denne måten har vi en tydelig og god avtale for deg og din hund.

Godbiter for litt trening, eventuelt om hunden skal ha måltider med oss.


Send med hunden din noen godbiter som du vet den liker, men om den har allergi er det viktig at vi får beskjed. Det kan hende vi trener litt mer enn en dagsrasjon. 


Vi selger hundematen som hunden din kan få å spise. Du kan velge mellom Vom og hundemat (fullfôr våtfôr) eller Genesis (tørrfôr av god kvalitet), eller en kombinasjon av disse. Vom serveres med kokt gulrot eller  havregryn som fiber om du ønsker det. Se priser her.

Priser

Dagavlasting er en 4 timers tjeneste, vanligvis mellom klokken 1000 og 1400.


Tidspunkt for dagpass kan avtales utover vanlige tider. 


Vi kan hente hunden eller den kan leveres til oss. 


Tjenesten koster 525,-, pluss kjøring dersom dette er ønsket. ØNSKE FOR DAGPASS BOOKES HER!

Tilleggstjenester

Har du en hund som krever pelsstell daglig og ikke har tid selv når du kommerhjem kan vi gjøre dette for et tilleggshonorar.  Vi har også gode pelsprodukter, og om du ønsker å gi hunden din et deilig bad. Se priser her.


Når vi koser med hundene blir det alltid at vi tar litt ekstra på dem, men vi tilbyr også massasje for å gå skikkelig igjennom hundens muskulatur. Se priser her.


Hunden din er hos en profesjonell hundetrener. I samarbeid med hundetrener kan det lages et treningsopplegg som møter de behov du har får en kickstart for å få bukt med eventuelle utfordringer du har i egen trening. Priser finner du under her.


Vi kan kjøre og levere hunden din, og kjøregodtgjørelse finner du i kontaktskjema her.

Viktig å vite

En egenerklæring signeres som en del av kontraktskrivingen ved bestilling av dager for daghjem. Det er viktig å ha lest og forstått egenerklæringen slik at ingen misforståelser oppstår dersom noe skulle komme til å skje.


Det er ikke krav om vaksiner for å ha hunden hos oss, dette er opp til hver eier, men det kreves som nevnt en signert egenerklæring på hundens helsetilstand. Dersom hunden har smittsomme sykdommer må hunden være friskmeldt før den kan komme tilbake på daghjem. Eventuelle behov for veterinærbesøk mens hunden er hos oss utføres på eiers regning og forsikring.


Det er viktig at hunden din takler å være litt alene, enten i stua eller i bil. Alle hunder får egentid i tillegg til tid sammen når det er hunder som går overens.

Spesielle behov

Dette er et opphold der hunden din skal delta på dagaktiviteter i hjemmet til Kjersti eller Linn. Vi ser at hunder har det godt hjemme hos oss i vår stue, selv om det stiller andre krav til hunden din enn ved kennelopphold.


Det er viktig at du forteller så mye som mulig om hunden din så vi får mulighet til å bli så godt kjent med den som mulig. Vi vil også treffe dere før hunden skal komme og være her alene.  


Vi tilretteleger så mye vi kan for at din hund skal ha det trygt og komfortabelt hos oss. I det så legger vi at vi deler av områder med grinder om noen hunder trenger litt lenger tid for å finne roen sammen med andre eller om den har vondt så den ikke skal leke med andre hunder. Fortell oss hva din hund trenger når den er hos oss, men vi forbeholder oss retten til å tilrettelgge ut fra erfaring og det vi ser når hundene er her. 

Daghjemmet er åpent

Daghjemmet er åpent på dagtid og du kan selv levere og hente eller vi kjører for å hente og levere. Vi har kunder som gjør avtale om nøkkel som vi har i perioden du trenger avlastng eller nøkkelboks eller lignende.


Du kan levere etter kl 1000 og så må du hente før kl 1400. Dette er fordi vi holder kurs på kvelden. Det er mulig å avtale henting senere, men da må hunden din være med i bilen og hentes på kurslokasjon. 


Vi kan hente og levere hunden din og finner en løsning dersom du ikke er hjemme. Henting vil skje mellom 1000-1030 og levering vil skje mellom 1330-1400. Vi kan lage en avtale for hele perioden hunden din skal være hos oss eller fra gang til gang.