PROBLEMLØSING

Vi hjelper deg å løse dine utfordringer.  

Noen ganger gjør hunder ting som blir et problem. Noen problemer kan være knyttet til at det er hunder eller en spesiell rase vi har kjøpt som har kjente utfordringer i vårt samfunn. Andre ganger kan det være lært uten at vi har tenkt over det og så ønsker vi et opplegg for å avlære det igjen.


Vi har jobbet med mye utfordrende situasjoner med både trening, håndtering og medisinering. I de aller fleste tilfellene når vi et mål du som eier sier at dette er en situasjon du kan leve med, selv om den kanskje ikke var helt sånn du så for deg til å begynne med. 


Vi har mange års erfaring med hjemmebesøk på problemløsing, og ikke minst så har vi den faglige kompetansen for din trygghet i valg av metoder. Første kontakt du har med meg er helt uforpliktende om du behøver det, så spør oss om vi er rett hjelp for deg. 


Vi har i dag noen referanser som du kan lese. og så jobber vi med å skaffe flere mens vi jobber fremover. Håper også du kan tenke deg å si noen ord om hvordan det har vært å samarbeide med oss om problemløsing i ditt hundehold. Steg for steg - en veileding.


Steg 1: Send oss en bestilling eller en uforpliktende henvendelse (se litt lenger ned for hvor du gjør dette. Skriv gjerne litt om hvorfor du ønsker hjelp.


Steg 2: Du har nå sendt en formell bestilling på førstekonsultasjon. Jeg sender deg en e-post med informasjon om videre prosess.


Steg 3: Faktura for første konsultasjon sendes ut og vi avtaler tider for online og fysisk møte.


Betingelser:

Om konsultasjonen finner sted i våre lokaler tilkommer ikke ekstra kostnader for kjøring.

Les mer om betingelser for egenerklæring, personvernerklæring, kjøring og avbestilling.

Du finner et skjema for uforpliktende henvendelse og en for å bestille forpliktende konsultasjon. 

Noen kunder har valgt å fortelle om sin erfaring skriftlig - les her!