Valpekurs

Valpekurs

Går over 4 ganger à 1 time.

 Pris - kr. 990,-

Sted -  Skedsmo og omegn

Instruktør - Kjersti Bjøntegaard.

Valpekurs

Det er lurt å komme igang med treningen og tilvenningen for din valp tidlig. 


På dette kurset vil du komme igang med å trene på som husren trening og alenehjemme trening. Andre ting det er godt å bli veieldet gjennom er valpebiting og rotrening, som ofte kan være litt besværlig. 


Det som ofte er viktig å komme rett ut sammen med valpen i retning av å bli en dyktig voksen hund er blant annet innkalling og pent i bånd, som det er lett å komme litt skeivt ut med. 


Knøttekurs

Du lurer kanskje på hvorfor vi kaller kurset for det? Jo, det er fordi at dette kurset er for de aller minste valpene. Dette kurset er for valpene som fortsatt er i pregingsperioden, eller mer korrekt sagt, i sosialiseringsperioden. Valpen din er i sosialiseringsperioden mellom 4 uker og 16 uker, så vi har litt vi skal gjøre før valpen din blir for gammel.


Om valpen din er passert 20 uker er det ikke for sent å komme på kurs, men da passer det bedre med et kurs i hverdagslydighet, for den har blitt så stor nå at den takler å være på mer kurs og å lære mere.Valpeeierkurs

Og, kanskje det viktigste vi skal lære deg er hunder og valpers språk og hvordan de kommuniserer med hverandre og med oss. Det er viktig for oss at du avslutter valpekurset som en mer trygg eier, og at du vet mer om hvor du kan finne god informasjon om hunder og trening.

SPESIALLAGET KURS ELLER PRIVATTIMER?


Sjekk ut fanen "Bestille kurs" for mer informasjon